Trouwambtenaar

Als beëdigd trouwambtenaar en zelfstandig ceremoniespreker ben ik beschikbaar voor mensen die een verbintenis voor het leven willen aangaan! Een huwelijk! Maar ook mensen die hun huwelijksbelofte na zo veel jaar weer willen herbevestigen kunnen bij mij terecht!


Ik wil mensen graag laten lachen, laten stralen maar bovenal laten genieten op éen van de mooiste dagen van hun leven! Elk paar kan rekenen op mijn inzet. En, ik geloof in de liefde, tussen bruid en bruidegom, maar ook tussen twee bruiden of twee bruidegoms.


Is de trouwdatum al bekend? Willen jullie weten wat ik als trouwambtenaar kan bijdragen aan deze bijzondere dag met een speciaal voor jullie geschreven verhaal? Neem dan contact met mij op.Kennismaken

Ik wil graag uitgebreid met jullie kennismaken. Samen toeleven naar jullie grote dag…
Het verhaal dat ik wil maken, is daarom niet standaard. Het is voor júllie… geen zoek en vervang trucjes ….
Bij mij geen clichés, geen verhalen over ‘de ring is rond, oneindig is de liefde’. Geen geschiedenis over kastelen en glas in lood ramen. Met een voor jullie geschreven verhaal, met daarin inbreng van de mensen die jullie lief zijn. Zo wil ik graag bijdragen aan een onvergetelijk moment. De ceremonie!

Kosten

Als beëdigd trouwambtenaar mag ik door (bijna) heel Nederland trouwen. (In enkele gemeenten in ons land wordt een gast-trouwambtenaar niet op prijs gesteld, dat moeten jullie even navragen).

Lees verder

Wanneer

Als je graag wilt dat ik jullie trouw mag je altijd met mij contact opnemen. Dan kunnen we zien of ik op die datum nog vrij ben. We kunnen kennismaken om te zien of we ook daadwerkelijk bij elkaar ‘passen’.

The Perfect Wedding

TROUW ERVARINGEN