Uitvaartspreker

Spontaan praten doen we de hele dag, soms honderduit. Maar als we iemand verliezen, komen de woorden soms moeilijk. In de moeilijke, drukke periode rondom een afscheid heeft lang niet iedereen de juiste woorden paraat. Woorden van afscheid, maar ook van dierbare momenten, troost en herdenken. Of misschien heb je ze wel, maar wil je ze liever niet zelf uitspreken.

 

Als uitvaartspreker neem ik graag die zorg uit handen. Uit gesprekken met de nabestaanden bouw ik een persoonlijk verhaal op van de overledene. Dat verhaal draag ik voor tijdens de ceremonie. Ook andere wensen voor het samenzijn, zoals een speciaal gebed, een overweging, (live)muziek of foto- en/of filmopnamen, help ik graag naar eigen inzicht in te vullen. Zo zorgen we samen voor een gedenkwaardig afscheid.Het verhaal

Bijzondere Woorden verzorgt afscheidsredes voor iedereen die betrokken is bij een overlijden. Dat zijn vaak de nabestaanden van de overledene, de uitvaartondernemer die de service van een gespecialiseerde uitvaartspreker wil aanbieden en in sommige gevallen ook degene die zelf weet dat hij of zij gaat overlijden en de gehele plechtigheid van te voren wil bespreken.

Lees verder

Kosten

De totale kosten van een afscheidsrede zijn 475 euro per afscheid en is exclusief reiskosten à € 0,40 cent per km.

Reistijd en -afstand wordt berekend vanaf het huisadres van de spreker, postcode 3255 VG of 3241 XA.

Hierbij zit twee uur reistijd inbegrepen.

Extra reistijd kost 25 euro per uur.

Lees verder

Wanneer

Na het overlijden van een dierbare mag je mij op elk moment bellen.
Rechtstreeks of via de uitvaartondernemer, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Voor andere vragen ben ik dagelijks te bereiken tussen 08.30 en 22.00 uur.

Lees verder

AFSCHEID ERVARINGEN