Wendy Tuns uitvaartspreker
BIJZONDERE WOORDEN - uitvaartspreker

Samenwerking en tarieven

Kosten van de afscheidsrede

De kosten van een afscheidsrede zijn gebaseerd op de volgende manier van samenwerken. Na een overlijden kunt u mij op elk moment bellen. Rechtstreeks of via uw uitvaartondernemer, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij het eerste telefonische contact maken we een afspraak voor het eerste gesprek, in elk geval binnen 48 uur na het overlijden. Wat mag er in de afscheidsrede wel aan bod komen, maar ook: wat niet? Wie wil er aan de ceremonie deelnemen, welke teksten passen bij de persoon die is gestorven?

Een afscheidsrede die klopt

Samen nemen we door welke vorm het afscheid moet krijgen. Om een goede basis voor de afscheidsrede op papier te krijgen, zijn maximaal twee gesprekken nodig. Aansluitend schrijf ik de rede, die we samen polijsten tot een tekst die alle betrokkenen perfect vinden. Op de dag van de begrafenis of crematie spreek ik de afscheidsrede uit. Enige tijd daarna neem ik contact met u op om samen terug te kijken op het hele proces en op de afscheidsbijeenkomst zelf.

Voor het verzorgen van de afscheidsrede berekent Bijzondere Woorden een vaste prijs van € 430 per uitvaart incl. btw en excl. reiskosten à € 0,40 cent per km.